Kocamdan gizli yazıyorum!

Escort Hikayeleri, Escort Mersin 18 Ocak 2015

Selam olayını geçiyorum beyler çünkü kocamdan gizli sizlere yazıyorum. Lütfen kusuruma bakmayın ben gizli bir bayanım ve gizliliğe çok önem verdiğimden ötürü sizlerle ismimi paylaşmayacağım. Sadece Akdeniz’da olduğumu bilmeniz yeterli. Kocam birazdan gelecek ve bu yüzden kısa keserek size kendimden bahsetmek ve ne aradığımdan bahsetmek istiyorum. Lütfen sadece kendini bilen baylar bana ulaşsınlar. Ben ne istediğini bilen, olgun ve kişiliği oturmuş bir kadınım. Aynı şekilde karşımda ki beylerdende olgun olanları görmek istiyorum. Sizde beni anlayın lütfen.

Kocasından gizli bayanın özellikleri

Ben olgum bir bayan olduğumu söylemiştim. Karşımda ki insanın ne istediği benim için önemlidir. Bundan dolayı karşılıklı tatmin olayı ilişkimizde hep olacaktır. Aynı şekilde karşımda ki bireyin beni önemsemesini isterim. Bir ilişkide ki en önemli şey karşılıklı tatmindir ve bunun aksini iddia edenler lütfen benimle iletişime dahi geçmesinler, ilgilenmiyorum.

Fiziksel özelliklerim her beyi derinden etkileyecek şekildedir. Beyaz tenli ve minyon tipli bir bayamım. Ancak vücudum dolgun ve aynı zamand aşırı derecede sıkıdır. Bunu sporcu olmama bağlıyorum. Yaklaşık 2 yıl spor yaptım ve bu yüzden aşırı sıkıyım.

Sporla ilgilenen beylere çok ilgi duyuyorum. Eğer bir insanın kendine saygısı varsa karşındakinede her zaman olur.

Benim gibi gizli kaçamakları, dolgun vücudu ve evli ve gizli ilişki isteyenler bana yazabilirler.

Gerçek olduğumu düşünmeyenler yazmasın. Ben kendimi ve bu sitede ki arkadaşlıkları biliyorum. Öptüm herkesi.

   

[ Toplam ziyaret: 4171 ] [ Bugün: 1 ]

  

33 Yanıt dan “Kocamdan gizli yazıyorum!”

  1. camıllo AÇIK 18 Ocak 2015 @ 15:53

    mrb 30 yaşlarında bir beyefendiyim ve bir finans kurumunda calışıyorum maddi yönden herhangi bir sorunum yok birçok bayanla görüşmektense karşılıklı sevgi ve saygının olduğu bir bayanla görüşmeyi tercih ederim
    sizde benim gibi birisini istiyorsanız okumaya devam edin.
    ilanınız çok beğendin ve etkilendim sizinle tanışmayı çok isterim
    geri gönüş yaparsanız emnun olurum

  2. baran AÇIK 19 Ocak 2015 @ 00:17

    Selam bende mersin Gültepe de oturuyorum sizinle kaçamak ilişkiler yaşamak isterim bende bekarım cevap bekliyorum

  3. baran AÇIK 19 Ocak 2015 @ 00:19

    Telefon numaram 054

  4. yakup akın AÇIK 19 Ocak 2015 @ 01:36

    çğr atman yeterli öptm

  5. mersinli AÇIK 19 Ocak 2015 @ 06:41

    biraz kendimden bahsetmek istiyorum öncelikle bende karşımdaki insana saygı ve sevgi duymayı ve karşımdakinden de bunu görmeyi beklerim aslında bir sevgilim var ama onunla ilişkiye giremiyoruz bende saygıdandır ki zorlamıyorum sizin gibi gizli bir kaçamak yapmak istiyorum ve bunun için siz bir numarasınz yaşım 21 1.80 boylarındayım karşılıklı zevk almak istiyorsanız cevabınızı kısa süre içinde bekliyorum öptm

  6. Selamlar gizli ve alımı bayan nasılasınız özgüveninizi kutlarım sizi tahmin edebiliyorum muhteşem Olgun bı bayan inanılmaz :). İsmim Emre y.35 atletin yapilimsempatik bı erkegimdir sizinle tanışmayı cok isterim bana emalı adresimden ulaşırsanız cok sevinirim k.iyi bakin

  7. sinan AÇIK 19 Ocak 2015 @ 23:22

    Merhaba bayan hanım efendi bende sizin gibi duşunuyorum ama sana nasıl ulaşcam emailden bana yazarmısın 42 yaşındayım

  8. serdar AÇIK 20 Ocak 2015 @ 14:06

    merhaba yaşım 38 manisada yaşıyorum eşimden ayrıyım 9 senedir sexse çok düşkünüm 170 boy 88 kilodayım sexste sınırım yoktur eğer ciddi iseniz sizinle tanışmak isterim 050 telim

  9. Merhaba kendi evinde mi yspiyorsun. Abada olurmu m. Birde ucretini yazarmisin

  10. azgınboga AÇIK 20 Ocak 2015 @ 22:01

    Merhaba hanımefendi ben mersin özdereden şuan isim vermiyorum öncelikle şunu bilmenizi isterim ve şüpheniz olmasın ben gizliliğe gerçekten önem veren güvelinir ve karşısındaki bayana önem veren kadın dilinden çok iyi anlayan bir erkeğim evli bir bayan olmanız dahada ilgimi çekti çünkü gerçekten gizlilik içinde heyecan dolu bir ilişki olacağını biliyorum daha önce olduğu gibi.Ayrıca kendimden bahsedeyim kısa ve öz 30 yaşında fizikli sekste sınır tanımayan ve gerçekten seks dolu hayat dolu kültürlü bir beyim sizi tanımak isterim iletişime geçerseniz benimle memnun olurum.053

  11. Slm sana nasil ulasirimmm

  12. koray AÇIK 22 Ocak 2015 @ 00:24

    sizinle görüşmek istiyorum, Tarsusta oturuyorum. mail adresime tlf. bırakırsanız size ulaşabileyim. iyi akşamlar.

  13. kartal yapar AÇIK 22 Ocak 2015 @ 17:50

    meraba mersinden murat ben sizinle olmak isterim 32 yasindayim atletik sporcuyum tarran ailesinin en formda gozdesiyim feysten goruselim beni bulun mesajlarini bekliyorum sizinle uzun metrajli arkadas dost partner oluruz cok seviceksiniz beni cok sempatik ve enerjigim sizlerin hocasi olup nir cok cok sey tadicaksiniz sayemde hadi yine iyisiniz

  14. by Demir AÇIK 23 Ocak 2015 @ 16:09

    Evliyim sevgi ve saygili kacamaklardan çok hoslaniyorum temizlik be hijyen benim için çok önemli sizi en azinda tanimak ve görüşmek isterim.

  15. Moses AÇIK 24 Ocak 2015 @ 00:02

    Kocan o kadar tehlikeliyse bizi niye çağırıyorsun? 😛

  16. sporty AÇIK 24 Ocak 2015 @ 00:59

    Gizlilik esaslı.. Sporcu enerjik biriyle doyumsuz ve ateşli zaman geçirmek isterseniz dönüş yapmanız yeterli.

  17. tolga AÇIK 24 Ocak 2015 @ 05:26

    Seninle olmak çok heyecan verici olsa gerek yanina gelmek istiyorum m_

  18. erhan AÇIK 26 Ocak 2015 @ 16:04

    Slm tatlim bende mersinliyim esrefpasadan evliyim gizlilik icinde kacamak yapalimmi sende evlisin bende yas 32 gencim yakisikliyim gizlilik sarti ile benimle sikismek pipimi yalamak emmek istermisin? Bana ulasss mail bekliyorum

  19. Krall AÇIK 27 Ocak 2015 @ 20:01

    merhabalar açık sözlü olmanızdan dolayı sizi tebrik ediyorum,kendimden bahsedim biraz 1.75 boyunda 75 kilo 27 yaşındayım sürekli olarak spor yapıyorum,daha önceden boksör,güreş sporlarıyla ilgilendim,sizde dilerseniz üçyolda misafirim olun isterim

  20. mustafa AÇIK 28 Ocak 2015 @ 17:15

    Çok hoş ve çok güzelsiniz yazdıklarınız çok ilgimi çekti.çok beğendim sizi arayın beni görüşelim o kadar harikasınızki diyecek başka bişey bulamıyorum çok hoş bi fiziğiniz var ayrıca sizi çok iyi anlıyorum tam kafa dengimsiniz ararsanız sevinirim size iyi geceler.kendinize iyi bakın görüşmek üzere.yaş 50 uyarmı

  21. metin AÇIK 1 Şubat 2015 @ 17:06

    merhabalar nasılsnız ciddi gizliliği ön planda olan her konuda memnun kalacağınız bir arkadaş düşünürseniz görüşmek isterim 38 ya özel bir şirkette yöneticiyim nasıl iletiime geçebilirz
    saygılar
    metin

  22. mehmet AÇIK 2 Şubat 2015 @ 04:08

    Akdenizda bende oturuyorum istediğin gibi biriyim desem yeridir beraber spor ve beraber güzel bir ilişki yaşamak isterim ulaş lütfen mehmet Ali ko

  23. Merhabalar benim içinde gizlilik önemli 35 yaşında olmakla birlikte düzgün bir fiziğe sahibim.Sizinle tanışmak isterim.Bende Erdemlida oturmaktayım.

  24. Semihh Byk AÇIK 13 Şubat 2015 @ 01:01

    Merhaba canım bend 1.86 boyunda ela gözlü bugday tenli 24 yasinda atletık vucutlu son derece olgun agir başlı pranztbel ne istedigimi bilen birisiyim esrefpasda otryrm dönersen pişman olmyacsgina emimim

  25. Selam. Henüz evli değilim ama ciddi bir iliskim var ve uzun zamandır tık yok 🙁 kaçamak da olsa bisiler yasamak istiyorum. Uygunsa görüşelim

  26. ceyar AÇIK 1 Mart 2015 @ 15:16

    sizinle görüşmek istiyorum Akdeniz pazar yerinde oturuyo
    rum sevgilerimle

  27. Selam sırınyerdeyım cok farklı geldınn bende 35 yasındayım ve yasım geregı serlı sırlıyım fızıgım ıyıdır ınan maıl atarsan cok mutlu olurum benımde kacamak yapma ihtiyacım var maddı manevı sıkıntı yok degerde karsılıklı olacak bu konudada anlasalım ben sana srn bana deger verecek bır ılıskı olacak canımm

  28. espiri AÇIK 21 Mart 2015 @ 17:29

    Merhaba gizlilik onrmli olmski sizi tankmak isterim0444 numsram kusuraa bakmayin

  29. slm canım bana dönermisin

  30. ateş AÇIK 4 Mayıs 2015 @ 21:32

    Merhaba ben 21 yaşında hiç deneyimi olmayan iki yıldır düzenli ilişkisi olan genç bir erkeğim uzun boylu zayıfım kaçamak ilişkiler arıyorum her şekilde oral ilişkim oldu oral açıdan tatmin edemeyeceğim bir bayanın olduğuna inanmıyorum günlük kiralık dairelerde saatlik uygunsa günlük kaçamaklar yapabiliriz gizli olmak gizli kalmak kaydıyda ayaklara ve beyaz tenlere zaafım var dememek istersen mail yada numara atabilirsin

  31. fahrettin AÇIK 27 Haziran 2015 @ 18:52

    Merhaba ismim fahrettin Mersin hatayda yaşıyorum evliyim yaş 41 boy 178 kilo 90 yapılı beyaz tenli kısa kır saçlı biriyim gizli fantaziler gizli iliski yaşamak isteyen birisiyim bende sizin gibi gizlilik olmazsa olmazıdır eğlenceli biriyimdir sizinle tanışmak isterim saygılarımla gorusmek uzere

  32. hakan AÇIK 1 Temmuz 2015 @ 15:25

    Slm 45y manisa yasimi sorun etmezseniz samimi gizli cikarsiz gorusebiliriz

  33. Slm cnm bende Akdenizdayım görüsmek isterim gizlilik içinde facebook varmı beni eklermisin cnm anıl kara profilim kirmizi kalp bekliyorum cnm

  • Şehvetli Mersin Escort Melda

    Tarafından AÇIK 8 Ekim 2018 - 0 Yorumlar

    Şehvetli Mersin escort Melda seksin en ateşli hali ile tanışacaksınız. 22 yaşımın verdiği heyecan ve enerji sayesinde arzu ettiğiniz seksi ve doyumsuz zamanlar geçireceksiniz. Bu bağlamda sizlerin cinsel yönden aradığınız tüm her şeyi bir arada bulacaksınız. Çünkü ben sizi memnun edebilmek için elinden gelen her şeyin daha fazlasını yapacağım. Benimleyken zevk dolu anları yaşamak istiyorsanız […]

  • Fiyatı 30 TL olan eskort; Neslihan

    Tarafından AÇIK 2 Ocak 2015 - 406 Yorumlar

    Merhabalar ben yeni Mersin ucuz escort bayanlarından Neslihan. Başlığı yanlış okumadınız ve gerçekten iki seans ücretim 30 TL’dir ve bundan hiç bir şekilde utanmıyorum. Bugüne kadar ucuz escortlara hep farklı gözle bakıldı ancak benim gibi fiziği düzgün ve esmer bir lolita ile birlikte olan olmamıştır. Buna eminim çünkü ucuz esc bayanların hepsi sadece 3-4 dakikalık […]

  • Türbanlı ve gizli escort bayan Gülşah

    Tarafından AÇIK 18 Aralık 2014 - 165 Yorumlar

    Selamlar ben Mersin’in en gizli ve en seksi türbanlısı GÜLŞAH. Nasılsınız? Beni sorarsanız aslında çok korkuyorum mesleğim ailemden birinin kulağına gidecek diye. Ben escortluğa 22 yaşında başladım ve 4 senedir devam ediyorum. Beni merak ediyorsanız, hafif dolgun yani balık etli, kendini bilen bir bayanım. Hani şu dışarıda gördüğünüz ve fiziğine hayran kalıp ‘at gibi hatun […]

  • Mersin Gecelik Escortlar Numaraları

    Tarafından AÇIK 21 Eylül 2014 - 0 Yorumlar

    Mersin’in en güzel semtlerinden birinde çalışıyor olmak beni mutlu ediyor. Erkekler ile sürekli olarak iletişim halindeyim ve bu sahip olduğum özgüveni daha üst seviyelere taşıyor diyebilirim. Kendine güvenen ve kendine bakan özle bir kadın odluğumu düşünüyorum ve yıllardır da bu işi yapıyorum. Tarsus escort aramalarında karşınıza çıkıyorum ve mersin ucuz escort gibi aramalar ile de yine […]

  • Geceliği 200 TL olan ucuz eskort kız; Zeynep

    Tarafından AÇIK 6 Ocak 2015 - 171 Yorumlar

    Selamlar ben Mersin’in yeni, çıtır ve ucuz eskort kızı Zeynep. Sizlere Akdeniz’dan yazıyorum ancak bu sizi yanıltmasın, her yere gelebilirim. Ben bu işi çoğunlukla zevk için yapıyorum ve bu yüzden fiyatı ucuz tutuyorum. Benimle parklarda, arabadınızda, otellerde, pansiyonlarda ve kendi evinizde görüşebilirsiniz. Her ortama ve her fanteziye uyum sağlayabilecek 22 yaşında bir bayan olarak sizlere […]